New City School Entry Plaza

This is a seating plaza for the New City School, which is a private school in St. Louis. The design provides an outdoor space for parents and students to mix outside the school doors.

The benches were wrapped in Ipe wood for the seating and the back of the benches were brick with a stone cap to blend into the existing building. Pervious paving was utilized to minimize water runoff into the adjacent streets and parking.

Anthony Duncan Architect

2730 McNair

8131 Manchester

Apartment Remodel

Church

Compassion House

Container Dwelling

Container Garage

Farmworks

Fenton

Firefighter Museum

Fleur de Lis

Forrest Court

Greensburg

Harris House

Kornfeld

Marquette Balcony

Mosque

New City School

Novus HQ

Novus Learning Center

Office Re-purpose

Pagedale

Premium Cigar

Residence 1

Residence 2

Residence 3

Snarf's

Sub Zero

Sump Coffee

Tower Classic Tattoo

Olive Condos

Wichita Mosque

'L' House

Wyoming Condos

 

© Anthony Duncan Architect 2011 | Contact Us